Mijn verhaal

Van jongs af aan was ik al gefascineerd door Homeopathie. Het idee dat we planten of planten- extracten kunnen gebruiken voor genezing: WAUW.

Ondanks het feit dat ik koos voor een studierichting ‘dieren’, is deze fascinatie voor de natuur-genezing nooit verdwenen. Alleen even naar de achtergrond geschoven.

In 2015 zat ik in een fase dat ik alles zelf wilde maken in de keuken, dus geen pakjes en zakjes meer. Van pizzabodems tot zoet broodbeleg. Aangezien ik dol ben op pepermunt, wilde ik dat ook maken in een gezondere variant zonder suiker.

Het bleek alleen niet zo makkelijk te zijn om aan pepermunt olie te komen die geschikt was voor inname. Bij de natuurwinkels keken ze me zelfs raar aan. “Wat wil je doen? De olie innemen? Maar pepermunt olie is niet geschikt voor inname, alleen maar om op te smeren bij.”

Goed, na heel wat gezoek heb ik een oproep op fb gezet. Daar kwam al snel reactie. Het enige bedrijf die pure pepermunt olie leverde, en dus geschikt was voor inname was, Young Living. Die moeten dan wel hele speciale olie hebben, dacht ik meteen.

Het bleek liefde op het eerste gezicht tussen Young Living en mij.

Wat een fantastisch bedrijf. 

 

Een bedrijf met een hart

Ze gebruiken planten zonder de natuur schade aan te brengen. Hebben een enorm groot assortiment natuurlijke producten. Ze hebben zelfs een eigen foundation.

In oktober 2015 kocht ik mijn starter kit. Daarbij een aantal extra oliën voor: Nyala’s buikklachten, Noah zijn focus voor school en voor mijn lage energielevel. Roy genoot aan de zijlijn mee en ontdekte later de mogelijkheden voor ondersteuning op o.a. sportgebied.

Ik had al eens van etherische oliën gehoord maar meer als lekker geurtje. Ik had geen idee dat je met deze kwaliteits oliën nog veel meer kan doen.

Terug kijkend ben ik nog steeds erg dankbaar dat ik door de oliën mijn energie weer terug heb. Verder helpen ze me met vrouwen kwaaltjes en nog veel meer. Ook binnen het gezin hebben de oliën al veel voor ons gedaan.

In Januari 2016 besloot ik voor de zakelijke kant van Young Living te kiezen. YL biedt je de mogelijkheid om als distributeur aan de slag te gaan en dat zag ik met dit bedrijf en deze producten helemaal zitten.

Als je een starter kit bij mij bestelt, krijg je mij erbij cadeau. Verrassing!

Ik zal je helpen en begeleiden zodat je het maximale uit je pakket kan halen.

Je gaat een nieuwe wereld ontdekken en ik ben daar heel graag deelgenoot van, omdat ik weet wat het allemaal voor je kan doen.