So nice to meet you!

Hoi, ik ben Laura

Een positief ingesteld persoon, eerlijk en betrokken. Samen met Roy, Noah en Nyala mag ik me elke dag gelukkig prijzen.

In 1995 sloeg de vlam tussen Roy en mij over, nadat we al een paar jaar om elkaar heen hadden gedraaid als vrienden. In 1997 kochten we ons huis in Boxmeer. We delen veel samen; liefde voor de natuur, reizen, dieren, toeren met onze oude cabrio en wandelen. In 2003 bracht de liefde ons onze zoon Noah. Tijdens een reis door Zuid Afrika in 2006 ontdekten we dat ik zwanger was van onze dochter Nyala. Samen genieten we van het leven met alle ups en downs die het leven nou eenmaal brengt.

In 2018 voelde ik een knobbel in mijn borst. Er begon een moeilijke periode voor ons gezin en de mensen om ons heen. Toch heeft de borstkanker-periode mij ook veel goeds gebracht. Ik heb beter leren kiezen voor mezelf en na zo’n intense periode van ziek-zijn voel ik nog meer hoe belangrijk een goede gezondheid is.

Young Living staat voor gezondheid.

 

Ik vind zuinig zijn op mijn lijf, en er dus goed voor zorgen, heel belangrijk.

Daarom kies ik heel bewust wat ik gebruik in mijn huishouden en voor mijn lijf.

Van de producten die we dagelijks gebruiken hebben we er al veel kunnen vervangen door een gezondere natuurlijke variant.

Denk aan verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, een natuurlijke ehbo, supplementen, make-up en babyproducten (jazeker ook die gebruiken we).

Wil jij dat ook, dan zit je hier goed 😉

Ik help je graag gezondere keuzes te maken.

Neem contact met me op