Ik ben in aanraking gekomen met de oliën van Young Living via Laura, omdat ik mijn zoontje wilde helpen met de uitdagingen die hij tegen komt in zijn leventje. Hij is zeer gevoelig en heeft Asperger. Naast dat ik erg tevreden ben over de ondersteuning die deze oliën geven, ben ik ook blij met de kennis van Laura, die ze graag met je deelt. Zeker in het begin is het even zoeken wat je kunt doen met de oliën, maar Laura helpt daar erg goed bij. Als mijn zoontje en ik voor een nieuwe uitdaging staan, dan kan ik altijd terecht bij Laura voor advies. Super fijn!

 We gebruiken de oliën in de diffuser en ook op de huid. Voor mijn zoon helpt een mix van oliën (in de diffuser) bij het rustiger in slaap vallen en lekker kunnen doorslapen. Hij heeft geen nachtmerries meer en valt makkelijker in slaap.

De Stressaway olie gebruiken we voor tijden dat hij last heeft van meer spanning op school. Een heerlijke ruikende olie by the way!

De Peppermint olie werkte erg goed bij de buikklachten, waar hij al een dag flinke last van had. Binnen een uur was dat weg!

Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar ik ben er dus door eigen ervaring van overtuigd geraakt dat deze fijne oliën echt ondersteunend werken voor zowel fysieke als mentale klachten. Ik ben dankbaar dat ik hiermee ben gaan werken.

Duik in de wereld van deze etherische oliën, zeker aan te raden!

Claudette

Geur is belangrijk voor mij. In het verleden heb ik etherische oliën van andere merken geprobeerd, maar de meesten roken ‘chemisch’. Je merkt daarin duidelijk kwaliteitsverschil met de etherische oliën van YL. Die ruiken heerlijk en blijven zelfs na jaren nog lekker ruiken.

De oliën geven mij een blij en ontspannen gevoel. Onze zoon Max vindt het ook heerlijk, vooral de Orange olie.

Zo gauw mensen bij ons binnen komen krijg ik altijd leuke complimenten over de heerlijke geuren in huis.

Esther

Ik gebruik de oliën heel veel. Ik neem vaak een diffuser ketting mee naar school. Elke keer kan ik dan een olie kiezen die ik op dat moment fijn vind. Ik gebruik graag Lavendel voor het slapen gaan op mijn buik en ik ruik dan aan het flesje.

White Angelica is 1 van mijn favorieten, hij helpt me met de prikkels, zodat ze niet zo heftig binnen komen.

Nyala 13 jaar

Door mijn artrose heb ik vaak last van mijn spieren en gewrichten.

Maar sinds ik de Copaiba olie gebruik is dat een heel stuk minder.

Zo fijn om me te kunnen bewegen zonder die ongemakken.

 

Mia 82 jaar

Ik ben zo blij met de Peppermint olie die me helpt met een betere nachtrust. De Valor olie als ik rugklachten heb en de Thieves olie gebruik ik ook als ik onrustig tandvlees heb. Ik kan iedereen de Starter kit aanbevelen. Laura kan en zal je met veel liefde er over vertellen.

Noud

Mijn favoriete olie is toch wel Copaiba.

Ik gebruikte voorheen veel medicatie voor mijn ongemakken maar sinds ik Copaiba gebruik heb ik veel minder nodig! Ook voor mijn nek en schouderklachten smeer ik met Copaiba! Ik gebruik ook veel mijn diffuser en niet alleen de geuren zijn heerlijk maar zelfs mijn honden worden er rustig van 😍.    Vooral van Lavendel en Pepermunt.

Omdat ik nogal stressgevoelig ben gebruik ik de White Angelica als ik buiten de deur ga: paar druppels op kruin en opsnuiven HEERLIJK, ruikt ook super lekker! Oja, en als parfum de Patchouli olie. Je hebt maar weinig nodig dus je doet er echt lang mee.

Trudy

Heeft u ook zo’n hekel aan medicijnen?

Het liefst slik ik niks.

En toen maakte ik kennis met de wonderlijke wereld van de oliën.

Ik wilde er niet aan geloven…..maar……het hielp!

En als ik nu weer een van mijn ouderdoms-ongemakjes op voel komen, gaat er een appje naar Laura.

‘Heb jij nog iets in je repertoire voor deze kwaal?’

En jawel, het antwoord is heel vaak ‘ja’!

Dus veel dank, IK BEN OM!

Simon