Zyto scan

We negeren onze gezondheid soms zo lang tot we uiteindelijk worden geconfronteerd met symptomen. Maar zouden we niet liever de dagelijkse inspanningen van ons lichaam ondersteunen om gezond te blijven?

Hoe fijn zou het zijn, wanneer je lichaam je precies kon vertellen wat je nodig hebt om weer in balans te komen, om te kunnen groeien of om weer lekker in je vel te zitten.

Met een ZYTO compass scanner kan dat!

Elke cel in ons lichaam maakt deel uit van een uitgebreid netwerk dat informatie uitwisselt om miljoenen lichaamsfuncties elke dag opnieuw te coördineren.

Wanneer ons lichaam echter een grotere uitdaging voor de gezondheid te verwerken krijgt, beginnen we symptomen te vertonen.

Zodra we weten dat een symptoom er is, dan gaan we het aanpakken. Zoals meer slapen, meer water drinken, voedingssupplementen of medicijnen nemen (onder toezicht van een arts) en kunnen we ons lichaam helpen om deze uitdagingen te overwinnen.

Een ZYTO scanner scant, in slechts enkele minuten, jouw lichaam. Door middel van het doormeten van 76 bio-markers, via de energiebanen in je lichaam, krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel of beide, extra ondersteuning nodig heeft om het weer in balans te krijgen.

Het geeft een gedetailleerd PDF rapport waarin staat vermeld welke etherische oliën op dit moment de meeste ondersteuning kunnen bieden aan jouw lichaam. Het stelt geen diagnose, en dient nooit ter vervanging van een bezoek aan een specialist maar kan als ondersteunend advies gebruikt worden.

Je kunt de ZYTO scan dan ook zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.

De oliën van Young Living zijn aan het programma gekoppeld, dus het programma zoekt de juiste producten bij de markers die aandacht nodig hebben.

De uitslag van de Zyto scan kan betrekking hebben op het fysieke of emotionele vlak. Het kan daarom wel eens voorkomen dat de uitslag van de scan je verbaasd, of dat het niet overeenkomt met de klachten waarvoor je komt. Dit heeft vaak te maken met het feit dat je eerst op emotioneel gebied iets zou moeten aanpakken (ik noem dat altijd ‘laagjes pellen’ net als een ui). Het kan, om deze reden, soms nodig zijn om meer dan 1 scan af te laten nemen. Mijn eigen ervaring (en ervaring van andere mensen) heeft ons geleerd dat er bijna altijd eerst een emotionele blokkade ‘opgeruimd’ moet worden.

We bespreken de uitslag en de oliën die uit de scan komen. Bij een vervolg afspraak testen we samen hoe je de oliën het beste kunt gebruiken.

De reguliere kosten voor een ZYTO scan zijn €42,50 per persoon (dit is incl. het doornemen van de uitslag en het vastleggen van het behandelschema).

Wil je ook meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft?

 

Iedereen zou eens een keer de zyto scan moeten laten doen.

Het opent deuren van jezelf waarvan je niet wist dat ze open konden.

Imke

Ik weet dat we als mens een grote energiebron zijn verbonden met universum, dus de scan zal zeker de juiste energie en of blokkades kunnen ontdekken, zowel lichamelijk als emotioneel. Ik gun dit veel mensen want de oliën hebben mij al veel gebracht

Noud